Ulrika

Gyllstad är tryckt ekologisk inredningstextil för dig, dina barn och ditt hem. Varumärket skapades av designer Ulrika Gyllstad 2014. Ulrika har sin bakgrund I modevärlden, där hon jobbat för bland andra H&M och GANT. Sedan 2006 har Ulrika jobbat uteslutande med inredningstextil och formgett sina tryck för tyger, kuddar, väskor m.m.

Med sin kollektion under egna namnet Gyllstad, vill Ulrika dela med sig av sin passion för mönster och textil. Hennes största inspirationskälla är naturen som hon tolkar i sitt karaktäristiska och Skandinaviska formspråk.

 “Det vore omöjligt att lansera en textil kollektion utan att tänka på framtiden och vår ömtåliga jord. Den traditionella textilindustrin lämnar en del övrigt att önska vad gäller ekologiskt tänkande. Jag vill göra allt jag kan för att medverka till en bättre miljö och till rättvis handel. Den absoluta merparten av mina produkter är tillverkade av certifierade ekologiska tyger och jag använder den mest miljövänliga trycktekniken som finns tillgänglig idag. Det gör att jag kan sova gott på nätterna – medveten om att vi alla kan bidra med något!" Läs mer under vår miljöpolicy

 Välkommen till min mönstrade ekologiska värld!

 /Ulrika

Kontakta mig »